Hayır niyetiyle başladığımız bu çalışma, farklı platformlarda çatışarak ayrışma yerine fikrimizi özgürce söylemek için çıktığımız ince bir yoldur.
Atasözleri bizlere bazen ikazlar yapar, bazen de yol gösterir.
“Bir elin nesi var iki elin sesi var” bu gayretin yol göstericisi oldu.
Dijital dünya ile yaygın hale gelen haber siteleri ilgi çekerek takip edilebilirliklerini artırmak için zaman zaman teyide muhtaç haberler yaparlar. Ancak bu haber siteleri üzerlerine düşeni yaparken haber altında yapılan bazı yorumlar oldukça incitici olabiliyor. Ben dahil her okuyucu bu haberlere cevap vermek istesek de bir tartışma ortamına girmemek için yorum yazmayız. Tavrımız yorum yazarak bir tartışma yapmaktan çekindiğimizden değildir. Ancak her karşı yorumda toplumun ikiye bölündüğünü görmek içimiz acıtmaktadır.
İşin ehli olan dostlarımızın verdiği güzel bir kararla bu site oluşturuldu. Öylesi haber sitelerinin haberlerine yorumlarımızla cevap vermektense oluşturacağımız bir haber sitesinde yazılar yazmayı daha uygun gördük. Düşünenlerden ve bize köşe ayırıp layık görenlere teşekkür ederiz.
Bu küçük başlangıç yazımız olsun.
Allah nasip ederse bazen güncel yazılarla bazen yaşadığımız hatıralarla bazen de gönlümüzden geçenlerle bir köşeyi meşgul edeceğiz.
Öyle büyük hedefler ortaya koymadan itidalli bir şekilde ama inşallah istikameti bozmadan yazacağımız yazılara sizleri de okumaya davet ediyoruz.
Bu sitenin yazılan her yazının, yapılan her haberin hayırlarla dolmasını, fitnelerden uzak kalarak kardeşlik getirmesi dileğiyle hoş ve esen kalın.
1971 yılında Sakarya’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Adapazarı’nda tamamladı. Halkla ilişkiler ve medya mezunu olan Abdülkadir Şen evli ve 2 çocuk babasıdır. 1999 depremi sonrası Beton Santrali Müdürü olarak 7 yıl görev yaptı. 2007 yılında Sakarya Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı ( SAKVA)'nda Yönetim Kurulu Üyesi ve idareci olarak bulundu. Seyahat etmeyi seven Abdülkadir Şen’in yaptığı seyahatlerinden derlediği FAS ve BALKANLAR’ı anlattığı yayımlanmış 2 gezi/anı kitabı, Kurtuluş savaşı kahramanlarından Kazım Çavuş'un savaş hatıralarını yazdığı bir kitabı vardır. Sakarya merkezli yayın yapan Zafer Dergisinde ve Yeni Sakarya Gazetesinde yazıları çıkmaktadır. Halen Sakarya ili Adapazarı ilçesinde hayatını sürdürmektedir.